Baharat Karanfil Meyvesi *

Baharat Karanfil Meyvesi *

Önde Gelen Bileşenleri :
eugenol ~%70, eugenylacetat ~%13, caryohyllen ~%13

 

Uyumlu Yağlar :
Tüm baharatımsı ve turunçgil yağları.

Kullanım Önerileri :
Yağ lambaları, hava temizleyiciler-soğuk kış-yılbaşında ve egzotik-natur parfümlerde.
Eugenol un tahriş edici özelliğinden dolayı, direk deri ile teması sakıncalıdır. Düşük miktarlarda kullanınız. Hamilelere tavsiye edilmez.

Sıcaklık verici-yağ lambası için :
1’er damla Baharat Karanfil meyvesi, tarçın kabuğu ve 4 damla Ağaç kavunu.

Notlar :

Meyvesinin yağı, yaprağınınkine nazaran daha kuvvetlidir.

Baharat karanfili görünüm olarak tırnağa benzediği için, eski çağlarda baharat tırnağı olarak adlandırılmıştır.

Koku olarak zencefil, tarçın ve turunçgil karışımları tipik bir kış kokusudur.

Ticarette üç türlü yağı mevcuttur :

1- Clove Bud Oil : Kuru meyvelerden elde edilen, baharat karanfil meyvesi veya çiçeği diye adlandırılan

2- Clove Leaf Oil : Baharat karanfil yaprağı diye adlandırılan

3- Clove Stem Oil : Meyve çanağından ( meyvenin oturduğu yer ) elde edilen, yani bitkinin çöplerinden

İlgili Ürünler : Baharat Karanfil Meyvesi*

DİĞER ÜRÜNLERİMİZ