Tamanu yağı*
Önde Gelen Bileşenleri :
asit %35-40 ,Linoleik asit %17-39 Palmitik asit %14,2,Stearik asit %14,3
Özellikleri :
, nemlendirici, cilt yapısını dengeleyici,yaşlanmayı geciktirici,
Vücutsal Etki :
Kuru ve hassas lekeli cilt bakım ve masaj yağları ve kozmetik ürünlerin hazırlanmasında kullanılır.
Tamanu yağı organik yağ asitleri bakımından zengindir.Bu da cildin sürekli nemli kalmasına destek olur.sağlar Antioksidan özelliği ile vücudumuzda kimyasal reaksiyonlar sonucu oluşan veya dışardan sigara, alkol veya kirli havayla alınan zararlı maddeleri (serbest radikalleri) etkisiz hale getirir. Serbest radikallerin nötralize edilmesini sağlar.Etkin antiaging (yaşlanmayı geciktirme) gereçlerinden biridir. Bağ dokusunu güçlendirir. Kolojen üretimini destekler Cildi daha sıkı ve elastiki yapar. Güneş lekelerini tedavisinde yararlıdır. Güneş ışığının %85 ini emer DNA deformasyonunu engeller .Daha az kırışıklığa neden olan kan damarlarının genişlemesi ve kasları rahatlatma konusunda etkilidir. Tamanu yağı mantar enfeksiyonunu engellemek için de kullanılır.
Kullanım Önerileri :
Tüm sabit yağlar gibi : En iyi sonucu almak için banyo veya duştan sonra, hafif nemli cilt üzerine masaj yaparak sürünüz.

Notlar :

Küçük Calophylum ağacı Hindistan'ın kıyıları Güneydoğu Asya ve Polinezya kökenlidir.

İlgili Ürünler :
Tamanu yağı*
©2021 NU-KA İthalat İhracat Paz. San. LTD. ŞTİ.